aquatherm black system 02 Sep, 2019

aquatherm black system

Το aquatherm black system κέρδισε το βραβείο για τα εξής σημαντικά του χαρακτηριστικά: υψηλή ποιότητα , σχεδίαση , ευκολία χρήσης και οικολογική λειτουργία. Η δήλωση της κριτικής επιτροπής αναφέρει: Το aquatherm black system προσφέρει ευχάριστες συνθήκες στον χώρο χωρίς θόρυβο ή ρεύματα αέρος . Η θερμοκρασία επιφάνειας των panel θέρμανσης /δροσισμού, που κατασκευάζονται από ανθεκτικό στη διάβρωση πολυπροπυλένιο οδηγείται σε λίγους βαθμούς πάνω ή κάτω από την επιθυμητή θερμοκρασία δωματίου, όπως απαιτείται. Αυτό εξασφαλίζει  μια γρήγορη εναλλαγή ακτινοβολίας η οποία προκαλεί μια ευχάριστη ζεστασιά ή δροσιά χωρίς την παρουσία σκόνης.

Η ευελιξία του συστήματος ήταν ένας άλλος λόγος που έπεισε την κριτική επιτροπή: Το υψηλής ποιότητας  aquatherm black system
  μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί στους τοίχους,στα πατώματα και στις οροφές. Επιπλέον το σύστημα είναι πολύ ενεργειακά αποδοτικό και η κριτική επιτροπή επαίνεσε την αυτόματη και αθόρυβη μετάβαση από τη λειτουργία θέρμανσης σε δροσισμό.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το βραβείο μας για το aquatherm black system , είναι κίνητρο για μας να συνεχίσουμε να εστιάζουμε το έργο μας στην ανάπτυξη καινοτόμων προ'ι'όντων ", εξηγεί ο Dirk Rosenberg , μαζί με τους αδελφούς Maik και Christof , οι διευθύνοντες σύμβουλοι της aquatherm .

Με το διεθνές και ανεξάρτητο πάνελ εμπειρογνωμόνων  από 80 βιομηχανίες , 23 στρατηγικούς  συνεργάτες  και πάνω από 700 συμμετέχουσες διεθνείς μάρκες ,το "Plus X Award" είναι σήμερα το μεγαλύτερο βραβείο καινοτομίας στον κόσμο για την τεχνολογία, τον αθλητισμό και τον τρόπο ζωής. Διακρίνει τις μάρκες για το πλεονέκτημα ποιότητας και καινοτομίας των προ'ι'όντων τους. Το βραβείο καινοτομίας ξεκίνησε πριν από 16 χρόνια ως έργο προστασίας και ενίσχυσης του εμπορικού σήματος .