BIGGEXCHANGE 2018 10 Aug, 2018

BIGGEXCHANGE 2018

Για ιδιοκτήτες κτιρίων, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές / μηχανικούς, επιχειρηματίες και εμπορικούς διανομείς.
 

Η ψηφιοποίηση, η κλιματική αλλαγή, η βιωσιμότητα, οι δημογραφικές αλλαγές, η αστικοποίηση και η ενημέρωση για τη γήρανση των υποδομών αποτελούν κυρίαρχες τάσεις που θα αλλάξουν βαθιά τον κόσμο μας.
Το 2008, για πρώτη φορά στην ιστορία, πάνω από το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε σε αστικά κέντρα. Τα Ηνωμένα Έθνη προβλέπουν ότι το ποσοστό αυτό θα αυξηθεί φθάνοντας έως και το 67% μέχρι το 2050. Παράλληλα, ο κατασκευαστικός κλάδος υφίσταται ένα δεκαετή πρόβλημα παραγωγικότητας. Σύμφωνα με μια έκθεση της παγκόσμιας εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων McKinsey, η παγκόσμια ανάπτυξη της παραγωγικότητας της εργασίας στον τομέα των κατασκευών έχει κατά μέσο όρο μόλις το ένα τέταρτο της ανάπτυξης της μεταποιητικής βιομηχανίας από το 1995. Σήμερα η έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού και η ψηφιοποίηση της κατασκευαστικής βιομηχανίας (η μοντελοποίηση κτιριακών πληροφοριών, ή το BIM, για παράδειγμα) παρουσιάζουν σημαντικές προκλήσεις για τη βιομηχανία.

 
Πώς μπορούμε να δράσουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις;
Το BIGGEXCHANGE φέρνει κοντά τους βασικούς πρωταγωνιστές της βιομηχανίας των κατασκευών και της βιομηχανίας θέρμανσης- εξαερισμού-κλιματισμού (HVAC) για να συζητήσουν το ζήτημα αυτό και να εμβαθύνουν σε εξελίξεις που καθορίζουν τις τάσεις, καθώς και σε  πρακτικές και σχετικές λύσεις.
Παρέχει μια πλατφόρμα για διαδραστικό διάλογο, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και προσφέρει πολλές ευκαιρίες δικτύωσης.
 
Ποιος θα πρέπει να παρευρεθεί;
Το συμπόσιο έχει σχεδιαστεί για:
Ιδιοκτήτες κτιρίων
Αρχιτέκτονες
Σχεδιαστές / Μηχανικούς
Επιχειρηματίες
Εμπορικούς διανομείς
στις βιομηχανίες της κατασκευής και της θέρμανσης-εξαερισμού-κλιματισμού (HVAC).
 
 
Γιατί να παρακολουθήσετε;
Για να συλλέξετε μοναδική γνώση από κορυφαίους ειδικούς της ψηφιοποίησης.
Να μάθετε σχετικά με τη μείωση των χρόνων κατασκευής και την επίτευξη μεγαλύτερης κερδοφορίας χρησιμοποιώντας την βασισμένη στο BIM προκατασκευή.
Να συγκεντρώσετε αποκλειστικές παρατηρήσεις σχετικά με τις ενεργειακά αποδοτικές και ανθεκτικές πόλεις που καθοδηγούν την αγορά και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές.
Να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μόνιμη και επαναλαμβανόμενη επιτυχία με την αειφορία και την επικοινωνία.
Να εξερευνήστε τη σχέση μεταξύ ενεργειακής απόδοσης και των μορφών των κτιρίων και πώς αυτές αλλάζουν το αρχιτεκτονικό τοπίο.
Να ενημερωθείτε για το πώς οι διαχειριστές/διευθυντές μπορούν να αντιμετωπίσουν τη σημερινή πολυπλοκότητα της αγοράς και να βοηθήσουν τους οργανισμούς να παραμείνουν επιτυχείς παρά τις συνεχείς και ταχείες αλλαγές.
Να εξετάστε τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις για την ασφάλεια της ζωής στα κτίρια και πώς μπορεί να βοηθήσει η επιχείρησή σας, ενώ παράλληλα κερδοφορεί.
Να συνδεθείτε με τους ηγέτες της κατασκευαστικής και της HVAC βιομηχανίας από όλο τον κόσμο.
Και πολλά άλλα ... https://biggexchange.com/en/