Διεθνής έκθεση ISH Φρανκφούρτη, Μάρτιος 2019 26 Mar, 2019

Διεθνής έκθεση ISH Φρανκφούρτη, Μάρτιος 2019

Η aquatherm GmbH συμμετείχε με πολύ μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια φορά στην έκθεση ISH στη Φρανκφούρτη στις 11-15 Μαρτίου 2019. Μία καινοτομία προϊόντων, μία μεγάλη ποικιλία και εννέα εμπειρικές παρουσιάσεις προσέλκυσαν πολλούς επισκέπτες στο περίπτερο της aquatherm.

Περίπου 190.000 επισκέπτες, (το 48% από το εξωτερικό), προσελκύονται στην κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως για τις εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και κλιματισμού.

Η εμπορική έκθεση είχε μεγάλη επιτυχία για την εταιρία, όπως εξήγησε ο Jorge Quintana, Διευθυντής Πωλήσεων της aquatherm. Έγινε μία εκτενής παρουσιάση επάνω στο καινοτόμο προϊόν της εταιρίας μας, black system, καθώς αντιπροσωπεύει μία περαιτέρω εξέλιξη στα συστήματα θέρμανσης και δροσισμού της aquatherm, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με θερμικά αγώγιμα φύλλα και πλάκες υποστήριξης αλουμινίου και να εγκατασταθούν σε διάφορα συστήματα οροφής. Η άμεση επαφή τους με το φύλλο αλουμινίου εξασφαλίζει πολύ καλή μεταφορά ισχύος. Οι επισκέπτες της ISH πληροφορήθηκαν πώς λειτουργεί λεπτομερώς η νέα τεχνολογία, εντός του εκθεσιακού χώρου, πράγμα που φανέρωσε και την ευέλικτη εφαρμογή του aquatherm black system.

Αξιοσημείωτο επίσης στο περίπτερο της aquatherm, ήταν μία προκατασκευή με ύψος και πλάτος περίπου 3,5 μέτρων, κατασκευασμένη από aquatherm blue pipe, ειδική για τη μεταφορά νερού σε κλειστά συστήματα θέρμανσης και ψύξης. Η aquatherm σχεδιάζει και κατασκευάζει συλλέκτες και ειδικές προκατασκευές απευθείας στο δικό της εργοστάσιο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις στέλνει έτοιμες για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Αυτό σημαίνει όχι μόνο τεράστια εξοικονόμηση χρόνου για τον πελάτη αλλά και εξοικονόμηση κόστους.

Η εμφάνιση της εταιρίας, ολοκληρώθηκε με διάφορες διαλέξεις, οι οποίες έγιναν σε τρεις μέρες και είχαν να κάνουν με τον σχεδιασμό που είναι συμβατός με το BIM (Building Information Modeling) με τα δεδομένα των προϊόντων της aquatherm. 


 

aquatherm black system
 
Παρουσίαση του aquatherm black system
 
Προκατασκευή με σωλήνες aquatherm blue pipe 
 
Στιγμιότυπο της επιτυχημένης εμφάνισης της aquatherm
 
Παρουσίαση των προϊόντων της aquatherm