Σχεδιασμός & κατασκευή συλλεκτών & ειδικών εξαρτημάτων από PP-R / PP-RP 01 Jun, 2018

Σχεδιασμός & κατασκευή συλλεκτών & ειδικών εξαρτημάτων από PP-R / PP-RP


Προσαρμοσμένη προκατασκευή

  «Ο χρόνος είναι χρήμα» - μια κοσμική σοφία που αποδεικνύεται αληθινή καθημερινά, ειδικά στη βιομηχανία των κατασκευών. Οι εγκαταστάσεις υγιεινής, θέρμανσης και κλιματισμού σε κάθε κατασκευαστικό έργο είναι ξανά και ξανά μια πρόκληση χρονικού προγραμματισμού και εφοδιαστικής διαχείρισης και μάλιστα όχι μόνο για τους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. Η επί τόπου εφαρμογή συχνά δημιουργεί εκ των υστέρων σημαντικά προβλήματα για τον διευθυντή/διαχειριστή του έργου. Ούτε οι εξωτερικές συνθήκες ούτε οι χρονικές προδιαγραφές επιτρέπουν την λεπτομερή ενασχόληση με την κατασκευής ενός απαιτητικού συλλέκτη.
 
Στα παραπάνω προστίθεται, το υψηλό κόστος εργασίας για το χρόνο που αναλώνεται και τα ποικίλα προβλήματα που προκύπτουν επί το έργο, τα οποία λύνονται συνήθως μόνο αφιερώνοντας πολύ χρόνο. Επιπλέον, η έλλειψη ειδικευμένων επαγγελματιών είναι σημαντικά μεγαλύτερη τα τελευταία χρόνια.
Η προκατασκευή έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Η έλλειψη εξειδικευμένων επαγγελματιών αντισταθμίζεται. Οι εργασίες μπορούν να συνεχιστούν. Λόγω της ποικιλομορφίας των σημερινών δυνατοτήτων εφαρμογής στον τομέα των μηχανολογικών εγκαταστάσεων, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να καλυφθεί η κατανομή των υγρών μέσων χρησιμοποιώντας τυποποιημένο ή αρθρωτά σχεδιασμένο συλλέκτη. Κάθε κατασκευαστικό έργο έχει τις δικές του ανάγκες. Δεν είναι μόνο ο τύπος του μέσου, αλλά οι τομείς εφαρμογής, οι κανονισμοί και οι νόμοι μαζί με τις αρχιτεκτονικές συνθήκες
επηρεάζουν το υλικό και τον σχεδιασμό του συστήματος αγωγών και των  συλλεκτών του.

Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή είτε για ανακατασκευή, για θέρμανση, ψύξη, ανοικτά ή κλειστά συστήματα, επιθετικά μέσα ή πόσιμο νερό και τρόφιμα: παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις. Σήμερα, τα ειδικά τμήματα παίζουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο λόγω των πιο απαιτητικών και ασυνήθιστων κατασκευαστικών έργων. Έχουμε ήδη εξοπλίσει με τα ειδικά εξαρτήματά μας δακτυλιοειδείς εγκαταστάσεις σε κτίρια με κυλινδρικά κατασκευαστικά σχέδια ή δεξαμενές αποθήκευσης καθώς και πυραμίδες με μεγάλες γωνίες. Η aquatherm βρίσκει σχεδόν πάντα μια λύση.
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τους συλλέκτες σας και τα ειδικά τμήματά σας στο εργοστάσιο, εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας και τα αποστέλλουμε έτοιμα προς τοποθέτηση οπουδήποτε θέλετε στον κόσμο. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στα περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της μηχανολογίας. Από τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια μέχρι τα γήπεδα ποδοσφαίρου, από τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τα νοσοκομεία μέχρι τα ζυθοποιεία και τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών, τα συστήματα αγωγών aquatherm αποδεικνύουν την αξιοπιστία τους σε παγκόσμια κλίμακα.
Θα πρέπει απλώς εσείς να μας δώσετε τα δεδομένα σχεδιασμού και τα τρισδιάστατα σχέδια με τις διαστάσεις. Έπειτα, Θα λάβετε μια προσφορά από εμάς που θα περιλαμβάνει τα στοιχεία των  υλικών και το σχέδιο. Μία αρμόδια ομάδα έμπειρων τεχνικών είναι έτοιμη να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει.