Η aquatherm στο NFL 10 May, 2019

Η aquatherm στο NFL

Ίσως θα έχετε ακούσει πριν από κάποια χρόνια για το τρίτο πιο "παγωμένο" παιχνίδι στην ιστορία της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (NFL). Το παιχνίδι των playoffs μεταξύ Μινεσότα Βίκινγκς και Σιάτλ Σίχοκς, που πραγματοποιήθηκε στους -21 °C στο TCF Bank Stadium της Μινεσότα. Τόσο ο εθνικός όσο και ο διεθνής τύπος έχουν ασχοληθεί με αυτό το γεγονός.
Ευτυχώς όμως, το φθινόπωρο του 2014, η aquatherm εγκατέστησε σε αυτό το γήπεδο το σύστημα επίγειας θέρμανσης από σωλήνες aquatherm blue pipe, που ήταν και το πρώτο στην Αμερική. Το σύστημα ήταν σε θέση να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα κάτω από αυτές τις ακραίες συνθήκες.
Πριν την έναρξη του αγώνα, έγινε νύξη για το σύστημα που εγκαταστάθηκε και σας παρουσιάζουμε απόσμασμα από την παρουσίαση της δημοσιογράφου του διάσημου αθλητικού καναλιού Fox Sports, Jennifer Hale, η οπόια κρατώντας ένα κομμάτι σωλήνα aquatherm, εξήγησε πόσο καλά λειτούργησε το σύστημα επίγειας θέρμανσης του γηπέδου κατά την διεξαγωγή του αγώνα Viking-Panthers, το Νοέμβριο του 2014 (πατήστε στην εικόνα για λήψη του βίντεο):

 


 
Τα πλεονεκτήματα της aquatherm:

• Με τη διαδικασία της θερμικής αυτοσυγκόλησης της aquatherm και μέσω κυρτών εξαρτημάτων τα συνεργεία εξασφάλισαν πάνω από 4.000 παροχές από το σώμα του σωλήνα, οι οποίες θάφτηκαν εντός του εδάφους.
• Οι σχεδιαστές, εκτίμησαν το γεγονός ότι όλη η εγκατάσταση του σύστηματος της επίγειας θέρμανσης του γηπέδου, παρόλο που περιελάμβανε εκατοντάδες τμήματα σωλήνων και χιλιάδες εξαρτήματα, ήταν ομαλή και συνεχής.
• Η aquatherm κατάφερε να διατηρήσει υψηλότερα από το κανονικό την απαιτούμενη θερμοκρασία στο αδρανές υπόστρωμα, κάτω από το στρώμα του συνθετικού χλοοτάπητα.