China Refrigeration 2019 06 May, 2019

China Refrigeration 2019

Για δεύτερη φορά, η aquatherm συμμετείχε στην τριήμερη έκθεση "China Refrigeration Exhibition 2019" που φιλοξενήθηκε στη Σαγκάη, επάνω στις τεχνολογίες ψύξης, κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού.

Λόγω της νέας οδηγίας που έχει θεσπιστεί από την αρχή του έτους, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση της Κίνας επιθυμεί να προωθήσει την φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια, πολλοί εμπειρογνώμονες επισκέφθηκαν την έκθεση για να ενημερωθούν για θέματα κλιματισμού.

Εκτός απο το σύστημα επιδαπέδιας και επιτοίχιας θέρμανσης και δροσισμού, aquatherm black system, παρουσιάστηκαν και διάφορες σειρές προϊόντων που πληρούν τις απαιτήσεις στον τομέα του κλιματισμού. Στο περίπτερο της aquatherm, οι επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας και την πολύχρονη επιτυχημένη χρήση τους σε όλο τον κόσμο.

Την δεύτερη μέρα της έκθεσης έγινε αναφορά στην τεχνολογία BIM και επίσης παρουσιάστηκαν οι προκατασκευές. Η aquatherm σχεδιάζει και κατασκευάζει διανομείς και ειδικά εξαρτήματα απευθείας στο δικό της εργοστάσιο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις στέλνει έτοιμες για εγκατάσταση οπουδήποτε στον κόσμο.

Μετά τη διάλεξη, πολλοί ειδικοί από τους τομείς της θέρμανσης, του εξαερισμού, του κλιματισμού και της κατασκευής, επισκέφθηκαν το περίπτερο μας και ενημερώθηκαν περαιτέρω από τους έμπειρους τεχνικούς μας.